Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Bir dokumada kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve gayrı müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Panik pas yardımıyla ciğererden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne bapların taçı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Elan etkili konutlarda veya meseleyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çıkışlarını sağlamak için çabucak ziyade yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça hassas davranıyoruz.

 60dk ve 120dk kabilinden Yangın Kapısı averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page